Diensten

Hieronder een overzicht met een korte introductie van onze diensten.

Batterij vervangen

Staat uw horloge stil? Laat de batterij dan altijd door een juwelier vervangen! Omdat wij op dagelijkse basis horlogebatterijen vervangen is de kans op beschadigingen aan je horloge of uurwerk minimaal.

Graveren

Een sieraad, horloge, relatie- of geboortegeschenk... dit zijn slechts voorbeelden van artikelen die wij kunnen graveren. Ook is het mogelijk om een foto of vingerafdruk te laten plaatsen, dit word gedaan d.m.v. lasergraveren.

Parels

Is je parelsnoer gebroken, versleten en/of uitgerekt? Dan kun je bij ons terecht om je parelsnoer opnieuw te laten rijgen en/of knopen. Als je het parelsnoer vaak draagt, is het verstandig deze één maal per jaar opnieuw te laten rijgen.

Reparatie van horloges

Je horloge laten vallen en de wijzers liggen los? Je horloge gestoten en het glas is kapot? Onze horlogemaker en leveranciers staan tot onze beschikking om vakkundig uw horloge te repareren.

Inruil oud goud

Al uw goud toetsen wij op gehalte en op echtheid, vervolgens wordt het gewogen en berekenen wij de waarde. U ontvangt de inruilwaarde als kortingbedrag op een nieuw horloge of sieraad. Let op: Legitimatiebewijs is hierbij verplicht!

Horlogeband inkorten

Soms moet er bij een nieuw horloge de horlogeband inkorten. Als het horloge bij ons is gekocht doen wij dit als service voor je! Is het horloge niet bij ons gekocht? Dan willen wij je alsnog helpen. Wij zullen hiervoor een klein bedrag berekenen.

Reparatie van sieraden

Is er een steentje uit je ring? Of heb je een ring die op maat gemaakt moet worden? Onze goudsmid en leveranciers staan tot onze beschikking om vakkundig uw sieraad te repareren.

Onderhoud

Regelmatig en goed onderhoud voorkomt kostbare reparaties aan horloges en sieraden. Laat uw horloge of sieraad dan ook jaarlijks schoonmaken en controleren om slijtage tijdig te constateren en eventueel te laten herstellen.

Vragen?

Staat de informatie die je zocht er niet tussen?
Bel: 0111 - 417924
Email: info@stopenwatch.nl
of vul even ons contactformulier in!